IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Toate echipamentele achizitionate de la www.idmag.ro sunt insotite de garantie standard si beneficiaza de service si support Certificat prin intermediul birourilor noastre deschise in Bucuresti si in tara. Echipa de service si support www.Idmag.ro are peste 10 ani de experienta in diagnosticarea si repararea echipamentelor mobile si industriale aflate in garantie.

Termenul de reparatie pentru defecte minore este de pana la 3 -7 zile lucratoare. Specialistii nostri realizeaza reparatii de nivel 1 -3 pentru:

● Imprimante etichete coduri de bare - mobile, termice, desktop, industriale
● Terminale mobile
● Scannere coduri de bare
● Alte echipamente aflate in portofoliul de produse al companieiDefecte complexe

Echipamentele care sunt diagnosticate cu defecte complexe necesita interventia Centrelor de Reparatii Regionale, care apartin producatorilor de echipamente. Echipa noastra ofera prediagnostic si directioneaza echipamentele catre aceste centre pentru reparatii. De asemenea, verifica echipamentul in momentul intoarcerii din reparatie si il trimite catre dvs.
Termenul de solutionare pentru defectele complexe este de min 7 zile sau max 30 de zile.
 

Parteneri IDMagVezi pe hartă