IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies). Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Comenzi si livrare produse numai pe teritoriul Republicii Moldova.

Monitorizare Comenzi
Iti poti monitoriza comenzile si poti accesa istoricul acestora direct din contul tau. Poti crea conturi subordonate pentru puncte de lucru sau sucursale si poti vizualiza comenzile inregistrate de acestea. Ai acces la rapoarte de cheltuieli si poti face liste de comenzi (wish list) pe care le poti discuta cu colegii nostri.

Livrare in 24 h, pentru produsele aflate in stoc

Cat de repede iti doresti sa primesti comanda?
www.idmag.md livreaza direct din depozitul propriu. Putem livra in 24h de la inregistrarea si confirmarea comenzii/platii sau iti putem gasi cea mai buna varianta pentru livrare rapida ca urmare a integrarii cu majoritatea platformelor marilor distribuitori la nivel international.

Taxa de Livrare
Pentru comenzi mai mici de 5000 MDL + TVA, livrarile se fac contra plata. Taxele de livrare sunt percepute de catre compania de curierat pe care ati solicitat-o pentru acest serviciu.

Livrare Gratuita
Si pentru ca intotdeauna este loc pentru servicii exceptionale, iti oferim livrare gratuita pentru toate comenzile care depasesc 5000 MDL + TVA.

Ridicare comenzi de la sediul www.IDmag.md
Poti ridica produsele comandate direct de la sediul companiei noastre din or. Chisinau, zilnic intre 9.00 si 18.00 – acceseaza harta. Serviciu valabil doar pentru persoane juridice.

Curier MEMO
Iti livram comenzile prin intermediul Curier MEMO, unul dintre lideri pe piata R. Moldova în servicii de coletărie cu peste 5 de ani de experienta in domeniu.

Modalitati de plata
Cum pot plati?
www.idmag.md ofera modalitatea de plata prin virament (prin Ordin de Plata) persoanelor juridice.

Certificat de Securitate
La idmag.md protejam informatiile clientilor nostri. Folosim un certificat SSL GeoTrust de la GeoCerts SSL care securizeaza tranzactiile cu cardul si toate informatiile furnizate prin intermediul www.idmag.md. Garantam ca fiecare tranzactie efectuata prin intermediul site-ului nostru este sigura.Anularea unei comenzi
Anularea comenzilor pe www.idmag.md poate fi realizata doar daca comanda ta este in asteptare si nu este inca confirmata. Daca tocmai ai plasat comanda si doresti sa o anulezi te rugam sa suni la telefon: 022838325/079658906, L – V intre 9.00 – 17.00 pentru un raspuns rapid.

 

Parteneri IDMagVezi pe hartă